Young Women Leadership Program 2018/2019

Er du nysgjerrig på hva fremgangsrike kvinner har til felles? Har du ambisjoner om å utvikle deg til en kompetent og trygg leder?

Er du en kvinne som er på ditt 3.-5. studieår eller har inntil 2 års arbeidserfaring kan du søke om å bli med på vårt Young Women Leadership Program! Vi har hatt stor suksess med programmet som arrangeres for femte år på rad av McKinsey i samarbeid med Telenor Group.

Programmet er basert på omfattende McKinsey-studier av fremgangsrike kvinner i ledende stillinger verden rundt. Dette er en unik mulighet til å utvikle deg sammen med andre dyktige kvinnelige studenter, med veiledning fra næringslivsledere. Vi arrangerer tre faglige og sosiale samlinger i løpet av det kommende året, og avslutter med en nettverksmiddag sammen med alumni fra tidligere kull.

«Programmet er rett og slett en gavepakke til unge kvinner som vil utvikle seg som ledere. Det er en arena der det er rom for å snakke om både store og små utfordringer» Tone (2016/2017)

«Jeg fikk inspirasjon, motivasjon og et nettverk av ambisiøse og spennende kvinner fra hele landet. Programmet er en helt unik møteplass, og de dyktige mentorene utfordrer perspektivene dine» Gabrielle (2015/2016)​

Søk allerede nå! Søknadsfrist er 3. oktober.

Husk å legge ved følgende papirer i din søknad:
• Søknadsbrev (1 A4-side)
• CV
• Vitnemål tilbake til og med videregående skole
• Eventuelle attester

Samlinger*:
Første samling: 8. og 9. november 2018
Andre samling: 15. februar 2019
Tredje samling: 25. april 2019

Har du spørsmål i forbindelse med programmet eller søknadsprosessen? Ta kontakt!
camilla_vassoy_aarnes@mckinsey.com

* Merk at datoer for samlingene kan endres noe. Det forventes at man stiller på alle tre samlinger. Reise og opphold vil bli dekket.