Vi søker en analytisk og innovativ masterstudent innen finansiell analyse!

Er du analytisk, selvgående og uredd? Bli med på en unik reise som deltidsanalytiker hos OKEA. Vi ser etter en ambisiøs masterstudent som ønsker å jobbe med innovasjon og nytenking!

Informasjon om stillingen
OKEA AS er et relativt nytt og innovativt selskap som jobber med kostnadseffektivisering innen oljesektoren. Selskapet har nylig tatt over som operatør av Draugenfeltet og blir med dette blant de største operatørselskapene på norsk sokkel. OKEA har hatt en sterk utvikling og ser nå etter to nye medarbeidere som skal bistå de videre i veksten.

Som analytiker for OKEA vil du ha en viktig rolle som vil bestå hovedsakelig av analyse- og modellutvikling som vil benyttes som grunnlag for beslutninger i selskapet. Kontoret deres ligger øverst i Adressabygget med nydelig utsikt over Nidelven. Her vil du få en egen kontorplass i åpent kontorlandskap om du ønsker det, men det er også rom for å jobbe hjemmefra. Du vil presentere dine data i interne møter på kontoret med dine kolleger, derfor vil kun kandidater som bor i Trondheim vurderes til stillingen.

Dette er en deltidsstilling på omlag 20% hvor du vil ha en veldig fleksibel arbeidshverdag. Du vil komme inn i et meget kompetent arbeidsmiljø med stor vekt på innovasjon og nytenking, og i opplæringsperioden vil du få en mentor du kan henvende deg til. Dermed passer stillingen utmerket for deg som studerer finans på masternivå, ønsker relevant arbeidserfaring og vil ha muligheten til å styre dagene dine selv.

VI TILBYR

 • Interessante, nyttige og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Selvstendighet og fleksibilitet i arbeidet
 • Karrieremuligheter og rom for utvikling innad i selskapet
 • Kreativt og erfarent miljø med store ambisjoner
 • Kort vei til beslutninger og gode utviklingsmuligheter

Oppstart: Ønskelig ila. November
Omfang: 20%, bemanning 6 måneder med mulighet for forlengelse
Søknadsfrist: 7. november. Vi anbefaler å søke så fort som mulig da søknader blir behandlet fortløpende, og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat.

Arbeidsoppgaver
Noen av oppgavene du vil møte på som analytiker inkluderer blant annet:

 • Utføre, rapportere og presentere resultater av risiko- og finansielle analyser.
 • Innhente og orientere store datamengder
 • Utfordre eksisterende tankesett
 • Bidra til nye løsninger og effektivisering

Vi søker deg som

 • Er masterstudent innenfor relevant område (finansiell økonomi)
 • Kan vise til sterke akademiske resultater
 • Sterk på bruk av excel som analyseverktøy og til å lage egne modeller
 • Er flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Dine personlige egenskaper vil bli lagt stor vekt på når vi ser etter rett person for denne stillingen. Vi ser etter deg som er ekstremt initiativtakende, engasjert og som leverer kvalitet i ditt arbeid. Du jakter på innovasjon og ser gull der andre ser gråstein, og du har en stor iver etter å lære. Du jobber også kontinuerlig med å utvikle deg.

Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad. Legg også ved CV og vitnemål.

Informasjon om bedriften
OKEA AS er et uavhengig norsk, innovativt oljeselskap med fokus på utbygging og produksjon. Med kostnadseffektive utviklings- og operasjonssystemer skal OKEA bidra til verdiskapning på norsk sokkel. OKEA skal bygge videre på de resultatene oljeselskapene på norsk sokkel frambringer gjennom letevirksomheten og identifisere de funn som i dag ikke har noen utbyggingsplan, men som likevel kan være verdifulle reserver. Okea vil også utvikle mulig tilleggsressurser rundt Draugen med det å forlenge produksjonen til 2040.

Les mer om OKEA AS her!
Søk på stillingen her!