Ungt talent til Midt-Norges største miljø innenfor økonomisk rådgivning søkes

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er Midt-Norges største miljø innenfor regnskap, lønn og rådgivning, og vi fortsetter vår kraftige vekst. Vi jobber hver dag for å være den mest ettertraktede samarbeidspartneren for våre kunder. Det betyr at den vi leter etter ønsker å være tett på kunden og evner å kommunisere muligheter og løsninger på en lettfattelig måte. Hos oss får du et dyktig fagmiljø i ryggen og jobbe med framtidsrettede løsninger. Er du dyktig og motivert, er utviklingsmulighetene i selskapet mange.

Til våre kontorer i Trondheim søker vi nå etter flere dyktige regnskapskonsulenter som engasjeres av å levere gode kundeopplevelser. Det er ønskelig at du har interesse for økonomi og regnskapsfaget, og har lyst til å utvikle deg videre faglig for å bli en god rådgiver for våre kunder. Du vil få ansvar for egen kundeportefølje og en del av jobben vil være å kartlegge muligheter for utvikling hos våre kunder. Vi vil sette pris på at du evner å sette deg inn i og forstå kundens forretning, og på denne måten kunne rådgi kunden på en god måte. Studenter som er nyutdannet våren 2019 oppfordres til å søke.

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Regnskap, rapportering, årsoppgjør og økonomisk rådgivning for våre kunder
 • Utnytte teknologien til å forenkle/automatisere arbeidsoppgaver ytterligere
 • Identifisere utviklingsområder hos våre kunder
 • Rådgivning knyttet til riktige løsninger og tjenester for våre kunder
 • Være kundens foretrukne diskusjonspartner når det kommer til økonomi og forretningsstyring

Om deg:

 • Du har høyskole/universitetsutdannelse innenfor økonomi/regnskap
 • Du er nyutdannet eller har noe erfaring med regnskaps- og økonomifaget
 • Du er gjerne autorisert eller har et ønske om å bli det
 • Du har et sterkt ønske om å utvikle deg og dine kunder
 • Du trives i brytningen mellom teknologi/økonomi/regnskap
 • Du er selvdreven, og har et ønske om å jobbe i et selskap med høye mål og gjennomføringskraft

Vi er mer enn en tradisjonell tilbyder av regnskapstjenester. Hos oss vil du jobbe i et stort tverrfaglig miljø der regnskapsførere, programvareutviklere, IT-konsulenter og fagspesialister i økonomi jobber mot samme mål. Sammen er vi Midt-Norges største miljø innenfor regnskap, lønn og økonomi.

Hos oss setter vi egen og andres utvikling høyt, og ønsker å være kunnskapsledende i bransjen. Vi har årlige samlinger og kurs for å styrke kompetansen til samtlige av våre ansatte.

Vær vennlig og legg ved CV, attester og vitnemål i søknaden.

Skriv gjerne i søknaden om du ønsker deg til vårt kontor i Søndre gate (Hovedkontoret), Midtbyen (Kjøpmannsgata), Moholt eller Heimdal hvis det er av betydning.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist 05.september!

Søk her! 

Om arbeidsgiveren

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS er et autorisert regnskapsførerselskap og en totalleverandør av økonomiske tjenester og kundeløsninger. Selskapet hadde i 2017 en omsetning på 376 millioner. I dag er vi rundt 440 ansatte fordelt på 40 steder i Trøndelag, Møre og Romsdal. Selskapet er et heleid datterselskap av regionens største finanskonsern SpareBank 1 SMN, med mer enn 1300 ansatte. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS ønsker å være en aktiv aktør som er med på å utvikle en bransje i endring.