Spire Consulting AS søker nye studentkonsulenter til deltidsstilling

Er DU vår neste konsulentspire?

Spire Consulting AS ser etter nye konsulentspirer som har et ønske om å bidra i prosjekter og ta bedriften til nye høyder! Oppstart i stillingen er fortløpende (søknadsfrist 25.oktober). Stillingen vil fungere som en deltidsstilling, og kombineres ved siden av fulltidsstudier i Trondheim.

Konsulentstillingen er åpne for alle studieretninger, med et ønsket klassetrinn mellom 2-4. klasse. Vi er spesielt interessert i studenter som har en interesse for konsulentyrket og som har et iboende ønske om å bidra til å skape verdi i næringslivet ved siden av studietiden. Vi er nåværende spesielt interessert i studenter med IT kompetanse og/eller design kompetanse, men studenter med annen fagprofil oppfordres også til å søke.

Hva er Spire Consulting?

Spire Consulting er et studentdrevet konsulentfirma som tilbyr rådgivningstjenester til små og store bedrifter. Vår visjon er å gjøre bedrifter i stand til å realisere sitt utviklingspotensialet, og skape en arena hvor studenter gis mulighet til å skape verdi for bedrifter i næringslivet ved bruk av sin kompetanse. Studentene bak Spire Consulting er engasjerte og ambisiøse studenter som har et ønske om å bidra til å gjøre en forskjell i næringslivet gjennom studietiden.

Selskapet fungerer som en startup, som gjør at nye ansatte har stor påvirkningskraft i retningen selskapet tar og i prosjekter. Spire Consulting ettertrakter en stødig vekst hvor alle ansatte føler at de er delaktige.

Hva gjør Spire Consulting?

Bedriften tilbyr tjenester primært innenfor hovedområdene; IT og kommunikasjon, strategi og økonomi.. Vår hovedoppgave som studentkonsulentselskap er å overlevere i våre prosjekter, med tjenester av høy kvalitet.

En konsulent hos oss vil kunne være delaktig i alle steg i bedriftens operasjoner, fra initiell pitching og kundekontakt, til forhandlinger og gjennomføring av gitt prosjekt.

Hvorfor søke?

– En gyllen mulighet til å skaffe deg relevant erfaring under studiet
– Utvid nettverket ditt og bli kjent med andre engasjerte studenter
– Mulighet til å få mye ansvar og påvirkningskraft i et selskap i vekst

Søknad

Høres dette ut som en stilling for deg? Send søknad og CV til rekruttering@spireconsulting.no. Intervjuer vil foregå fortløpende. Søknadsfrist 25. oktober. Har du noen spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med Jonatan Lagerstedt, Tlf: 904 75 742, jonatan.lagerstedt@spireconsulting.no.