PWC – Winter Internship

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i revisjon? Søk Winter Internship i PwC!

Søknadsfrist:

22.09.2019

Arbeidssted:

Oslo, Vestfold, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Tromsø

PwCs Winter Internship er en unik mulighet for deg som er student, som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i revisjon og som vil litt mer!

Som Winter Intern får du innsyn i en revisors arbeidshverdag og hvordan et årsoppgjør foregår. Vi kan være fleksible med hensyn til varighet på internshipet, men ser etter de som kan jobbe fulltid i perioden. Aktuelle kandidater bør helst være tilgjengelige fra og med januar til og med mars/april.

 

Du er den vi leter etter dersom du:

Har 1-2 år igjen av studiene, innen økonomi, revisjon eller tilsvarende

Kan vise til solide akademiske resultater

Har sterke analytiske egenskaper og evne til å sette deg inn i komplekse problemstillinger på kort tid

Kommuniserer godt både på norsk og engelsk

Er engasjert, sosial og trives med å samarbeide med andre

Er motivert for PwC og revisjon

 

Praktisk informasjon

Last opp alle relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF. Vitnemål må være kopi av original, signert utskrift eller printscreen der ditt navn forekommer. Word- eller excelformater godtas ikke.

Søknadsfrist er 22. september

Videre vil første del av søknadsvurderingen bestå av tre evnetester som skal besvares. I svarmailen du mottar fra oss etter innsendt søknad vil du finne link til testene. Dersom du ikke mottar en bekreftelse på din søknad ta kontakt med undertegnede.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Ida Antonsen, e-post ida.antonsen@pwc.com eller Marie Akre-Aas, e-post marie.akre-aas@pwc.com