Prokura søker konsulenter

Er du i ferd med å avslutte mastergraden din og ønsker å starte karrieren i en spennende jobb? En jobb som kjennetegnes av høy grad av selvstendighet og ansvar, og som overgår det andre konsulentfirmaer i Skandinavia kan tilby?

Er du klar for å teste evnene og ambisjonene dine i den virkelige verden med mulighet for å skape betydelige resultater på bunnlinjen til ledende private og offentlige selskaper i et stort utvalg av industrier?

Hvis du kan svare ja på dette oppmuntrer vi deg til å søke stillingen som Konsulent og bli en del av vår unge, dynamiske, mangfoldige og stadig voksende organisasjon med kontorer i Oslo, København og Düsseldorf. Prokura ansetter fortløpende kvalifiserte konsulenter ved kontoret i Oslo.

Vi forventer at du har:

 • Glimrende akademiske resultater fra et ledende universitet
 • Sterke resultater fra vellykket gjennomføring av endringsprosesser
 • Erfaring fra et eller flere av følgende områder: strategisk innkjøp, produksjon, distribusjon og nettverksdesign, salgs- og driftsplanlegging, eller driftsstrategi
 • Solide analytiske ferdigheter
 • Lederegenskaper og gode resultater i å skape kundetilfredshet
 • Glimrende muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter med evnen til å kommunisere effektivt med alle ledelsesnivåer
 • Flytende norsk og engelsk språkføring
 • Tidligere konsulenterfaring er en fordel 

Vi kan tilby:

 • En spennende og utfordrende jobb med stor grad av selvstendighet og muligheten for å påvirke egne arbeidsoppgaver
 • En ung og dynamisk organisasjon hvor vi arbeider som et team og gir deg muligheten til å utvikle dine evner og ferdigheter gjennom konstant kursing, feedback og coaching
 • Muligheten til å jobbe med den absolutte eliten innen strategisk innkjøp og supply chain-strategi for ledende Skandinaviske virksomheter
 • Muligheten til å jobbe på prosjekter utenfor Norge
 • En konkurransedyktig grunnlønn og en generøs resultatbasert bonusStillingen er en fulltidsstilling. Arbeidsrelatert reise må påregnes ettersom du til en viss grad vil arbeide hos klientene våre. For å søke, vennligst send oss en søknad samt CV og karakterutskrifter til recruiting@prokura.dk.

 

Prokura ble etablert i 2008 og er et nyskapende konsulentselskap spesialisert i strategisk innkjøp og leveringskjeder. Ledet av spesialister med lang erfaring fra McKinsey & Company og Boston Consulting Group har Prokura allerede blitt en viktig spiller i markedet, gjennom generering av store besparelser for ledende private og offentlige organisasjoner i Norden.

Prokuras ekspertise kombinerer solide funksjonelle ferdigheter og erfaring fra produkt-, prosess- og serviceindustrien for å hjelpe klienter med å bygge konkurransedyktige og differensierende innkjøps- og leveringskjedeevner som skaper verdi og gjør det mulig for firmaer å drive lønnsomt og å investere i fremtiden.

Klientoppdrag varierer fra strategisk innkjøp og driftsdiagnostikk til strategi for forretningsenheter, samt innkjøpsoptimalisering, hjelp i implementeringsfasen, og kontinuerlig forbedring. Prokuras eksperter på strategisk innkjøp og leveringskjeder har en eksplisitt analytisk forståelse for strategiske, taktiske og driftsmessige beslutninger og deres påvirkning på bunnlinjeresultater.

page1image3801536