Økonomimedarbeider – Internship

Siemens Subsea utvikler og leverer elektriske kraftsystemer, kontrollsystemer, sensorer og konnektorer til den globale subsea-industrien. Vi fokuserer sterkt på hele verdikjeden fra pre-engineering til langvarig operativ støtte. Siemens Subsea har lokasjoner i Norge, USA, Storbritannia, Brasil, Angola, Nigeria og Malaysia, med hovedkontor Oslo.

 

Avdeling Subsea Systems ligger i Trondheim, og er i sluttfasen av et verdensledende og banebrytende utviklingsprosjekt. Løsningen muliggjør subsea-prosessering i stor skala gjennom Siemens’ Subsea Power Grid-teknologi. Dette er beskrevet av næringen som nøkkelen til mer effektiv tilførsel og distribusjon av elektrisk kraft til subsea-prosessering av olje- og gassressurser på stor dybde.

Økonomimedarbeider – Internship

Vi ser etter en engasjert økonomistudent som har mulighet til å jobbe noen timer hver uke ved siden av studiene, samt noen uker i sommerferien. Du vil i stillingen få muligheten til å opparbeide deg praktisk erfaring innen økonomifaget med gode muligheter for fast stilling etter endt utdannelse.

I vår organisasjon har økonomifaget mange aspekter. Du må derfor være forebredt på å bli involvert i et vidt spekter av arbeidsoppgaver- noen rutinepreget og noen mer krevende. Vi vil dog være opptatt av å ha en i dialog med deg og lytte til dine interesser for å hjelpe deg i din faglige utvikling.

Vi søker deg som ønsker å spesialisere deg innenfor fagfeltet prosjektøkonomi. I Siemens har våre prosjektøkonomer en meget sentral rolle i gjennomføringen av våre kundeprosjekter som kan være i størrelsesorden fra noen få millioner til flere hundre millioner for de største. Gjennom tett samarbeid med våre prosjektledere jobber våre prosjektøkonomer proaktivt med å identifisere risiko, bidra til kommersiell forståelse/utvikling av våre prosjekter og skape løsninger som sørger for at vi oppnår våre kommersielle mål. Prosjektøkonomi hos oss handler derfor om noe mer enn å rapportere tallene i ettertid.

Ønskede kvalifikasjoner: Du er midtveis i studieløpet ditt og begynner å få en forståelse av økonomifaget, men står samtidig overfor valg av fagkombinasjoner som er i samsvar med vårt behov innen prosjektøkonomi.

Personlige egenskaper og verdier er viktig for oss. Vi ser etter deg som kjennetegnes av proaktivitet, initiativ, struktur, nøyaktighet, beslutningsdyktighet, integritet, gode analytiske evner og høy arbeidskapasitet. Du bør like å ta styringen og ikke være redd for å si din mening samt ha gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å påvirke andre. I tillegg ønsker vi at du har gode sosiale ferdigheter og kan bidra med litt humor i hverdagen!

Gode IT-kunnskaper samt gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning.

Vi tilbyr deg muligheten til å bli en del av et høykompetent arbeidsmiljø med medarbeidere fra hele verden, som jobber med å legge premissene for god ressursutnyttelse innenfor olje- og gassindustrien gjennom en banebrytende teknisk utvikling og produksjon. Faglig utvikling og arbeidserfaring i ett av verdens største og mest annerkjente tekniske konsern.

Annen informasjon:

Ev. spørsmål rettes til Commercial Project Manager Marika Ziegler, tlf 909 79 193.

Søknadsfrist: 20.02.19 – Søk her!

Job ID: 100767

Organisation: Energy Management

Experience Level: Student (Not Yet Graduated)

Job Type: Part-time