KPMG Innlandet søker nyutdannet- og erfaren revisor

KPMGs kontor på Hamar og Tynset søker deg som vil bli med å skape vekst gjennom fremtidens revisjon!

Som revisor ved KPMGs kontorer på Tynset og Hamar blir du en del av en sammensveiset gjeng som jobber sammen om å revidere mange av de sentrale virksomhetene i regionen. Vi tenker nytt og markedsorientert og den rette personen får en variert kundeportefølje og mulighet til å bli kjent med et mangfold av bransjer.

Hos KPMG får du unike karrieremuligheter, med utfordrende arbeidsoppgaver og et stimulerende arbeidsmiljø. Som del av et internasjonalt og ledende kompetansehus vil din utviklingskurve bli bratt, både faglig og personlig. Vår suksess avhenger av våre medarbeidere, og vi ser derfor etter deg som er best når det gjelder. KPMG legger vekt på engasjement, teamarbeid og et sterkt ønske om utvikling og læring.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi eller finans. Bachelorkandidater i revisjon oppfordres også til å søke
  • Gode faglige resultater og solide analytiske evner
  • Dersom du er nyutdannet: erfaring fra studentverv, utveksling og/eller arbeid ved siden av studiene
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, både på engelsk og norsk

 

Evne til å samarbeide og gjøre andre gode, samt å vise initiativ og ta utfordringer er viktig for å gjøre det bra og trives hos oss. Vi ser etter deg som har gode relasjonsbyggende evner og som ønsker å være med å bidra til videre vekst for regionen.

I tillegg til hyggelige kolleger på kontoret, har Innlandet mye annet å by på. Her finnes flere sentrale fagmiljøer innen økonomi og det er mye spennende som skjer i næringslivet fremover. I tillegg til flott natur og stabil vinter, har Innlandet mange muligheter, både for deg som søker fjellets ro, og for deg som jakter på puls og adrenalin. Hos oss kan du få det du ønsker deg både på jobb og etter arbeidstid.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ta gjerne kontakt med Siri Horten (Tynset) på 40 639 133 eller Stein Erik Lund (Hamar) på 40 639 517 for en uformell prat.

SØK PÅ STILLINGEN HER!