Internship

Menon tilbyr 2-3 Internships sommeren 2019. Vi søker kandidater som er interessert i å jobbe 5-6 uker i løpet av sommeren, med mulighet for ferie i juli.

Et Internship i Menon vil gi rette personer et godt innblikk i, og god erfaring fra et av Norges ledende miljøer innen samfunnsøkonomisk analyse.

Vi er interessert i kandidater med en fagprofil rettet mot samfunnsøkonomi som ferdigstiller sin master innen 2021.

Hos oss jobber det ca 45 økonomer med akademisk bakgrunn fra blant annet UiO, NHH, NTNU, BI og NMBU. Vi har et ungt og trivelig arbeidsmiljø, og vi holder til i fine lokaler på Majorstua.

Vi søker studenter som kan vise til gode akademiske resultater, du må være samfunnsorientert, initiativrik og lysten på lærdom i praksis. Du må ha en god formuleringsevne, både muntlig og skriftlig. I Menon jobber vi svært variert, så du må være fleksibel.

 

Søknadsfrist: 15.03.2019

Søk på stillingen her. 

 

Menon er et medarbeidereiet konsulentselskap som opererer i grenseflatene mellom økonomi, politikk og marked. Vi er 45 økonomer, hvorav omtrent en fjerdedel på doktorgradsnivå.

Menon analyserer økonomiske problemstillinger og gir råd til bedrifter, organisasjoner og myndigheter. Vi kombinerer samfunns- og bedriftsøkonomisk kompetanse innenfor fagfelt som nærings- og konkurranseøkonomi, strategi, finans og organisasjonsdesign, samt samfunnsøkonomisk lønnsomhet.  Vi benytter forskningsbaserte metoder i våre analyser og jobber tett med ledende professorer innenfor de fleste fagfelt.

Menons analyser danner kunnskapsgrunnlag for offentlige investeringer eller prioriteringer, og vi har rammeavtale med Finansdepartementet innen kvalitetssikring av offentlige investeringer (KS-ordningen).

Menon ble av bladet Kapital og Konsulentguiden kåret til årets konsulentselskap i 2015.  Tidligere vinnere er blant annet First House og Boston Consulting Group. Bakgrunn for utmerkelsen er vår evne til å finne og bruke beslutningsrelevante data, samt evnen til å kommunisere klart i våre rapporter og presentasjoner.