Innkjøpsanalytiker til XXL

XXL søker talenter som ønsker å fordype seg i innsikt og analyse innen innkjøp og supply chain

Vi i XXL må bli enda flinkere for å opprettholde vår posisjon og nå ønsker vi oss en kollega som elsker å samle inn data og utnytter all den informasjonen på en smart måte, sammen med våre innkjøpere.

Vi ser etter en innkjøpsanalytiker som er god til å kommunisere og har kjennskap til hvordan informasjon legges fram på en riktig og pedagogisk måte. Du må ha innsikt i og ha interesse for systemer, teknologi og analyse. Kreativitet og et nytt syn på hvordan informasjon kan deles blir høyt verdsatt. Stillingen ligger i grenseområdet mellom analyse/teknologi og innkjøp/kommunikasjon.

Vi ser etter deg som elsker å bygge og videreutvikle innkjøpsmodeller og analyseverktøy. Som trigges av å utvikle nye prismodeller, implementere beregningsmodeller og delta i analyseaktiviteter på tvers i XXL. I tillegg vil du få mulighet til å utfordre deg selv innenfor matematisk programmering og testing. Vi ser etter deg med sterke analytiske evner. Du er utdannet innenfor analyse, statistikk, retail management, eller annen relevant studieretning. Du er godt kjent med ulike analyseverktøy og har en lidenskap for Exel og Axapta. I tillegg må du være god til å fremstille resultater av kompliserte sammenhenger på en forståelig måte.

Vi søker deg som ikke er redd for å kaste deg over nye utfordringer, tenke nytt og bidra til gode løsninger og økt innsikt.

Om deg

Du ferdigstiller din utdanning til våren, og studerer fortrinnsvis innen fagfeltet økonomi/finans, teknologi og analyse eller tilsvarende. Du må være selvgående og engasjert, siden du vil få ansvar for egne arbeidsoppgaver. Du vil få et godt innblikk i retailbransjen ved å samarbeide på tvers av avdelingene. Du bør derfor like å arbeide i team med ulike mennesker. Du har god økonomiske og analytisk forståelse og sterkt kommersielt fokus – gjerne med en gründer i magenJ

Om jobben

Hos oss vil du få muligheten til å lære hvordan vi arbeider med prosesser fra begynnelse til slutt, og du vil skaffe deg god praktisk erfaring. Du må kunne holde i stort og smått på samme tid, og kunne stille opp når det trengs.

OM XXL

XXL ASA er Nordens største sportsselskap med sterke internasjonale ambisjoner og verdens raskest voksende sportskjede. Selskapet er børsnotert på Oslo børs. Forretningsideen er enkel: Stort utvalg, kjente merkevarer og XTRA XTRA lave priser! Vi har de siste årene tatt steget ut i Europa, og fortsetter reisen som har gjort oss til Nordens største sportskjede. Retail er i sterk endring, noe som krever høyt fokus på god ledelse og god kjededrift.

 

Hvis du har spørsmål til stillingsutlysningen, ta kontakt med Hilde Sem i Nye og Kloke Hoder: hilde@nyeogklokehoder.no.

Søknadsfrist: 7. april

SØK PÅ STILLINGEN HER!