Handelsbanken søker sommervikarer 2019

OSLO, Oslo   Frist: 24.02.2019

Handelsbanken har drevet bankvirksomhet i Norge siden 1987 med gode resultater. Vi er en universalbank, som betyr at vi gjennom våre bankkontorer, Handelsbanken Markets og våre datterselskaper som Handelsbanken Liv, Handelsbanken Kapitalforvaltning og Handelsbanken Finans, tilbyr alle typer banktjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Vår sterkt desentraliserte arbeidsform innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde. Dette krever høy og bred kompetanse på bankkontorene og resulterer i rask og effektiv betjening av kundens behov. I Handelsbanken tar vi utgangspunkt i den enkelte kundes situasjon og behov, og utarbeider individuelt tilpassede løsninger.

Stillingsbeskrivelse

Studerer du?
Er du opptatt av å skape gode kundeopplevelser?
Nysgjerrig på en karriere i bank, men ikke hvilken som helst bank?
Da bør du søke jobb som sommervikar i Handelsbanken!

I Handelsbanken setter vi alltid kunden i fokus. For å lykkes og trives hos oss drives du av å skape gode kundeopplevelser og er uredd i møte med andre mennesker. I Handelsbanken mener vi resultatene kommer når vi jobber sammen, og strekker oss derfor langt for å hjelpe hverandre. Din lyst og prestisjeløse vilje til å bidra til fellesskapet samt vilje å trå til der det trengs, er derfor viktig for å trives hos oss.

Arbeidsoppgaver

Vårt mål for sommeren er at du skal få et innblikk i hvordan vi jobber i Handelsbanken. Det er vanskelig for oss å si konkret hvordan arbeidshverdagen din vil se ut, men griper du mulighetene vil du involveres i det meste som skjer på et bankkontor hos oss. Vi ser derfor etter deg som har driv, som tar initiativ og som er nysgjerrig på vår måte å drive bank på.

På et kontor i Handelsbanken får du innblikk i både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Kontorene har høyt aktivitetsnivå, godt arbeidsmiljø og utfordringer som vil gi deg en god plattform for videre utvikling i banken.

Som sommervikar vil du jobbe 8-16 alle hverdager i minimum 6 uker. Øvrig arbeidstid avtales internt med det aktuelle kontoret.

Om du mener stillingen er som skapt for deg, kan vi til gjengjeld love deg at hos oss får medarbeidere raskt tillit og ansvar. Du blir kjent med Handelsbankens konsept, og vil tilegne deg erfaring fra en bransje i rask endring. Du blir også bli en del av studentnettverket i banken.

Vi søker sommervikarer til kontorene våre i Oslo, Kolbotn, Asker, Lillestrøm, Kongsberg, Bergen, Moss, Sarpsborg og Mo i Rana. Spesifiser ønsket arbeidssted i søknaden.

*Til kontorene i Bergen og Kongsberg er det ønskelig med sommervikarer som også studerer i de respektive byene, og som kan starte opp med å jobbe en dag i uken ved siden av studiene snarest.

Krav til søker:

  • Helst ser vi at du går 1-3. året innen økonomi med ambisjon om å fortsette på en mastergrad, men er du riktig kandidat så merker vi det
  • Relasjonsbygger som drives av fornøyde kunder
  • Stå på- vilje og et ønske om å bidra der det trengs

Kort om stillingen

Bransje:
Bank
Stillingstype:
Sommerjobb
Målgruppe:
Studenter ved Handelshøyskolen NTNU
Arbeidsområde:
Finans
Type arbeid:
Rådgiver
Åpent for antall stillinger:
1

Kontaktperson for stillingen

Kontaktperson:
Mounir El Hamouti
Kontaktperson tittel:
HR-Rådgiver
Kontaktperson epost:
moha13@handelsbanken.no
Kontaktperson telefon:
+47 22 39 70 85
Søknad:
Send søknad

Vi ønsker at du legger ved CV, søknad, vitnemål fra videregående skole, samt karakterutskrifter fra høyere utdanning. Vi ber også om at alle dokumenter sendes inn i PDF-format gjennom rekrutteringsportalen vår (se link).

Lurer du på noe? Ta kontakt med Mounir El Hamouti (HR).

Frist:
24.02.2019