Digital Management Consultants

Vi har sandkassen, men trenger flere talenter som vil være med å bygge en management consulting virksomhet fra grunnen av – slik vi og kundene våre vil ha den – relevant og resultatorientert.

 

I en verden der det digitale er overalt, og ledere har fokus på å posisjonere virksomhetene for å utnytte mulighetene dette gir, skal Knowit Insight være ”the digital management consultants». Sammen med søsterselskapene Experience og Solutions skal vi bli best på å gi innsikt, innovere og realisere verdi når Nordisk næringsliv og offentlige virksomheter gjennomfører sine store og små digitale transformasjoner. Digitale transformasjoner handler ikke bare om ny teknologi, men også om hvordan mennesker og organisasjoner må tilpasse seg en endret konkurransesituasjon, nye krav til kostnadsnivå, fleksibilitet og vekst.

 

Vi var med å endre måten du betaler på med Vipps. Vi var med å endre hvordan du reiser med #Ruter. Hva blir de neste disruptive og nyskapende løsningene vi kan gjøre sammen?

 

Knowit Insight er etablert i Sverige, men gjennomfører nå en ”startup” i Norge. Vi har allerede fått med oss noen av de beste hodene i markedet, men søker nå flere konsulenter og ledere med erfaring fra etablerte konsulentselskaper som vil være med fra starten. Med dette vil du få reell påvirkning på hvordan Knowit Insight utformes som selskap når strategi og kurs utformes videre. Hvilke nye talenter skal vi tiltrekke oss, hvordan skal butikken styres, hvilke prioriteringer skal vi gjøre på tjenester og kunder, hvordan skal vi ta forretningsmodellen i management consulting et godt skritt videre – rett og slett muligheten til å forme din egen jobbhverdag!

 

  • Nyutdannede kandidater og konsulenter med 1-2 års erfaring: du må ha solide akademiske resultater fra studier på masternivå, fra ingeniør- eller økonomistudier. Du er ambisiøs, har en aktiv livsstil og vist engasjement og resultater utenfor studier og/eller jobb.

 

Les mer, og søk her!