Konserntrainee Posten Norge
Se full stillingsbeskrivelse og send inn søknad her.

 

Konserntrainee i Posten og Bring 2020

Er du nyutdannet og har ambisjoner og gjennomføringsevne? Våger du å tenke nytt og utfordre? Da kan du være den vi søker!

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innen kommunikasjon, logistikk og post. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring, og vår visjon er å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Endringer skjer stadig raskere og vi jobber med innovasjon i flere tidshorisonter. Vi skal løse konkrete utfordringer i dag, og samtidig løfte blikket og se fremover. Vår målbevisste satsning på dette har ført oss til topps i kåringen av Norges mest innovative virksomhet!

Som trainee blir du tatt opp i et toårig program med fast ansettelse fra første dag. I løpet av programperioden vil du kunne velge ulike stillinger som gir deg bred kjennskap til konsernet og ansvarsnivå etter eget ønske. Du vil også få ledertrening gjennom faglige samlinger, samt en praksisperiode med mulighet for personalansvar. Etter at du er ferdig som trainee står du fritt til å velge videre retning innad i konsernet.

Besøk gjerne vår side for å se hvordan det er å være trainee hos oss: https://www.postennorge.no/jobb/trainee-hos-oss

Kandidatene vi ser etter har;

  • mastergrad og eventuelt inntil 3 års arbeidserfaring
  • ulik utdanning, personlige egenskaper, kjønn og kulturell bakgrunn
  • mot til å utfordre, tenke nytt og se nye løsninger

Områder av spesiell interesse er IT, økonomi, logistikk, strategi, forretningsutvikling, ledelse, prosjektledelse, HR/HMS/OU, markedsføring, samfunnsfag, miljø og CSR.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med traineekoordinator, Dorthe Underwood på mobil +47 930 944 48, eller trainee@posten.no