NÆRINGSLIVSUTVALGET

Næringslivsutvalget har ansvaret for all aktivitet som omhandler rekruttering til både offentlige og private arbeidsplasser. Dette innebærer blant annet bedriftspresentasjoner, karrieredagen, stands, kurs og mye mer. Vi håper at du som student ønsker å benytte deg av dette tilbudet for å få best mulig kjennskap til arbeidsmarkedet du senere skal være en del av.

Næringslivsutvalget har mange medlemmer og har mange sosiale arrangement internt i løpet av året. I NU trenger vi alltid nye flinke og engasjerte studenter til å ta NU videre. Her har du muligheten til å engasjere deg i forskjellige grupper, og stille til et styreverv. Følg med på Facebook og nettsiden for mer info om når vi har opptak.

HANDELSHØYSKOLEN I TRONDHEIM

Handelshøyskolen i Trondheim er med sine mer enn 1200 studenter blant de aller største utdanningene i landet innenfor økonomi og ledelse. Skolen tilbyr bachelorprogram innen økonomi og administrasjon og regnskap og revisjon samt masterprogram innen økonomi og administrasjon og ledelse av teknologi. Studentene som går ut av Handelshøyskolen er attraktive på arbeidsmarkedet, og vi opplever at mange bedrifter vil profilere seg blant disse. Næringslivsutvalget tilbyr tjenester som gjør dette mulig. Det finnes mange måter å profilere seg på, f.eks. gjennom en stand på karrieredag eller bedriftspresentasjon. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer.

Ved et ønske om mer informasjon, ta kontakt med oss i Næringslivsutvalget, vi er mer enn behjelpelige om du så er en bedrift eller student!

NU-styret

Næringslivsutvalget består av nærmere 60 aktive medlemmer, og et kjernestyre bestående av 7 representanter, som velges internt i utvalget vårt hvert år. Våre arrangementer på skolen er et resultat av våre medlemmers enorme innsats og engasjement, og vi er stolte av å kunne stille med noen av Handelshøyskolen i Trondheim flotteste studenter!

Leder

Hannah Almås

leder@nuhhit.no

Nestleder

Joakim Martinsen

bedrift@nuhhit.no

Leder Karrieredagen

Mathias Sæten

kdleder@nuhhit.no

Økonomiansvarlig

Gabriel Boukaddour Lambertsen

okonomi@nuhhit.no

Markedføringsansvarlig

Anna Aune

marked@nuhhit.no

HR-ansvarlig

Raag August Sandal Rolfsen

hr@nuhhit.no

Masteransvarlig

Tony Hesjevik

master@nuhhit.no